Velkommen til filatelistklubben vår

På Oppegård Filatelistklubbs hjemmesider vil du til en hver tid finne aktuell informasjon om klubbens aktiviter. Oppdatert møteprogram, auksjonslister, byttesider, linker med mer. Vi vil etterhvert også presentere posthistorie fra Oppegård kommune med postkort og stempler.

Oppegård Filatelistklubb ble stiftet 21.10.1981. Klubben er tilsluttet Norsk Filatelistforbund. Hver 14. dag fra september til mai møtes 25-30 medlemmer til medlemsmøter i Greverud kirke, med bytting, miniauksjoner, foredrag mm. Medlemmene i klubben er helt fra nybegynnere til den mer erfarne filatelist, så her vil alle føle seg hjemme. Er du over 18 år, og er interessert i å bli medlem, eller bare komme innom en kveld for å se hvordan vi har det,så ta kontakt enten via E-mail eller post, eller bare møt opp!